Επιστολή ασθενούς Α. Μ* κατοίκου Κατερίνης, προς τη Δ/νση του Ιατρικού Διαβαλκανικού:

«Είμαι ογκολογικός ασθενής και πριν λίγες ημέρες, ολοκλήρωσα τις χεημειοθεραπείες και τις ακτινοβολίες που απαιτούνται για την αντιμετώπιση της ασθένειας μου. Κατά τη διάρκεια των χημεοθεραπειών, εμφάνισα πολλές και σοβαρές επιπλοκές οι οποίες όμως αντιμετωπίστηκαν άμεσα από τον θεράποντα ιατρό μου κ. Εμμανουηλίδη Χρήστο.

Με την παρούσα επιστολή μου θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς τους ασθενείς σας και κυρίως να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς τον κ. Εμμανουηλίδη, ο οποίος με την άριστη επαγγελματική του κατάρτιση προέβη σε έγκαιρες και σωστές διαγνώσεις σοβαρότατων επιπλοκών της υγείας μου. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τόσο αυτόν όσο και το νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής και τον κ. Παντολέων για την άψογη συμπεριφορά τους απέναντι σε μένα και τους συνοδούς μου, οι οποίοι με περισσή ευγένεια και ανθρωπιά μας προσέφεραν την αμέριστη συμπαράστασή τους καθ΄ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας μου. Με τιμή Α…… Μ…….».

* Τα στοιχεία του ασθενούς βρίσκονται στη διάθεση του νοσοκομείου. Δεν κοινοποιούνται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

«Αξιότιμε κύριε Εμμανουηλίδη,

Εκ μέρους του Δ.Σ και των μελών του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Νομού Θεσσαλονίκης, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την κατατοπιστικήκαι ενδιαφέρουσα εισήγησή σας στο θέμα «Η θεραπευτική αξία της τέχνης στην ογκολογία», που πραγματοποιήσατε το Σάββατο 21/4/18.

Η πολύτιμη προσφορά σας στον Σύλλογο, μέσω του επιστημονικού κύρους με το οποίο εμπλουτίζετε την ενημέρωσή μας, μας συγκινεί και μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Το θέμα αυτό αφορά και απασχολεί τα μέλη μας και είναι σημαντικό για το Σύλλογο να μπορεί να παρέχει εμπεριστατωμένη γνώση στις γυναίκες, σε μια εποχή που όλα παρουσιάζουν ένα μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τη συνέπεια, το χαμόγελο και τον επαγγελματισμό που απλόχερα μας προσφέρατε και ευχόμαστε η συνεεργασία μας να έχει και μελλοντικές ευκαιρίες ανάπτυξης».

Με εκτίμηση για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος, Κυριακούλα Δερεκενάρη
Η Γενική Γραμματέας, Ανδρομάχη Αθηναίου