Γυναικολογικοί καρκίνοι: Προβληματισμοί για τη θεραπεία

Τη διημερίδα που πραγματοποιείται στις 7 & 8 Φεβρουαρίου 2020 με θέμα «Προβληματισμοί σε γυναικολογικούς καρκίνους», προαναγγέλλει ο επιστημονικός υπεύθυνος της διοργάνωσης, Ογκολόγος Δρ. Χρήστος Εμμανουηλίδης.

Σύγχρονες ογκολογικές θεραπείες και ανοσοθεραπεία

Για τις σύγχρονες ογκολογικές θεραπείες και ειδικότερα στην πλέον ελπιδοφόρα, την ανοσοθεραπεία, μιλά ο Ογκολόγος Παθολόγος Χρήστος Εμμανουηλίδης, στην εκπομπή «Πάνω από όλα η Υγεία μας»  στο ATLAS TV και στη δημοσιογράφο Ελένη Σωτηριάδου.

Εξελίξεις για τους στρωματικούς  και νευροενδοκρινεις όγκους του πεπτικού

Υπάρχουν σημαντικές επιστημονικές εξελίξεις στην αντιμετώπιση των στρωματικών και νευροενδοκρινικών όγκων του πεπτικού και παρουσιάζονται αναλυτικά στην εξειδικευμένη ημερίδα που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος των Διεπιστημονικών συνεδρίων που οργανώνει το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, με πρωτοβουλία του συμπροέδρου της ημερίδας, Ογκολόγου- Παθολόγου, Χρήστου Εμμανουηλίδη.

  Μεσοθηλίωμα του πνεύμονα: Επιστημονικές εξελίξεις 

Διεθνές σεμινάριο για το μεσοθηλίωμα του πνεύμονα, πραγματοποιείται στο Ιατρικό Διαβαλκανικό, με πρωτοβουλία του Ογκολόγου Παθολόγου, Χρήστου Εμμανουηλίδη. Μας ενημερώνει για τους λόγους πού είναι αναγκαία η επικαιροποίηση της επιστημονικής γνώσης με ένα διεθνές σεμινάριο και αναφέρεται στα θεραπευτικά αποτελέσματα της νόσου.

Σημαντικές εξελίξεις για τον καρκίνο παγκρέατος – Χρ. Εμμανουηλίδης, Μ. Χατζηθεόκλητος 

Ημερίδα για τις νεότερες εξελίξεις στην αντιμετώπιση του καρκίνου του παγκρέατος, οργανώνουν στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, ο υπεύθυνος της Μονάδας Παγκρεατικού Καρκίνου Ευθύμιος Χατζηθεόκλητος (χειρουργός παγκρέατος) και ο εξειδικευμένος Ογκολόγος Παθολόγος, Χρήστος Εμμανουηλίδης. Η ημερίδα απευθύνεται σε ιατρούς νοσηλευτές. Ποια είναι τα νεότερα για τον καρκίνο του παγκρέατος:

Εφαρμογή των νέων μοριακών διαγνωστικών τεχνικών στην κλινική ογκολογία

Ο Χρήστος Εμμανουηλίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής Αιματολογίας – Ογκολογίας Πανεπιστημίου Καλιφόρνιας UCLA, Πρόεδρος Ογκολογικού Συμβουλίου, Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, στην ομιλία του στο Athens Medical Leadership and Innovation Conference 2016 με τίτλο: Εφαρμογή των νέων μοριακών διαγνωστικών τεχνικών στην κλινική ογκολογία.

Ποια είναι η σωστή Θεραπεία του ασθενή με καρκίνο

Στην λειτουργία του Ογκολογικού Συμβουλίου, ως του βασικού οργάνου λήψης θεραπευτικών αποφάσεων για κάθε ογκολογικό ασθενή, αναφέρεται ο Ογκολόγος – Παθολόγος, καθηγητής πανεπιστημίου Καλιφόρνιας και συντονιστής του Συμβουλίου, Χρήστος Εμμανουηλίδης.

Πρωτεργάτης στην Ανοσοθεραπεία του Καρκίνου  στις ΗΠΑ

Πρωτοπόρος σε θέματα Ανοσοθεραπείας ο Δρ. Χρήστος Εμμανουηλίδης εργάστηκε ερευνητικά, από το έτος 2000  στο Πανεπιστήμιο UCLA Καλιφόρνιας, ΗΠΑ. Συνέντευξη από αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο για την εφαρμογή της ανοσοθεραπείας στη θεραπεία του λεμφώματος.

Καρκίνος: Τι πρέπει να γνωρίζουμε

Η ομιλία του Ογκολόγου – Παθολόγου Δρ. Χρήστου Εμμανουηλίδη Στη Σχολή Γονέων – ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ( 2013), με θέμα «ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Τί πρέπει να γνωρίζουμε…»

Νικώντας τον καρκίνο «Λέξη – Λέξη» με τον Ογκολόγο Χρ. Εμμανουηλίδη

Συνέντευξη του Ογκολόγου Παθολόγου Χρήστου Εμμανουηλίδη στην εκπομπή «Πάνω από όλα η Υγεία μας» με την Ελένη Σωτηριάδου, στο κανάλι Pontos TV Kentrikis Makedonias